Reis en vakantie inspiratie

Telefoon: 020 - 261 2647 | Mail: info@greenfishtravel.com |

GREENFISH TRAVEL

GreenFish Travel is een online reisbureau dat zich focust op de consument die vaker op vakantie of op reis wil, maar nog niet precies weet naar welke bestemming. Daarnaast is de (toekomstige) reiziger op zoek naar reis inspiratie en uitgebreide informatie over de bestemming. Wij bieden de consument de mogelijkheid om zoveel mogelijk voor de reis of vakantie te regelen vanuit één platform: GreenFishTravel.com.

Reis en overnachting

Over het algemeen regelen wij de reis en de overnachtingen, dit kan de reiziger naar keuze uitbreiden door reisartikelen, transfers, tours, etc. toe te voegen. Aan de hand van persoonlijkheidsquizzen, inspiratie door het online reis en vakantie magazine en/of persoonlijk reisadvies, wordt de reiziger naar het reis advies geleid wat volgens ons het beste bij zijn of haar stemming past.

Wie zijn wij bij GreenFish Travel?

Wij zijn zelf reizigers en houden ervan om het meeste van onze tijd op reis te zijn, daarom weten wij net zo goed als een andere dat de kosten en tijd belangrijke factoren zijn. Wij doen er dan ook alles aan om onze kosten zo laag mogelijk te houden door middel van online (info@greenfishtravel.com) en telefonisch contact (+31 (0)20 – 261 2647) (wij hebben geen winkels). Daarnaast werken wij samen met kleine hotels, waarvan wij liever de namen niet vooraf op het internet plaatsen in verband met competitie van andere reis organisaties. Wees wel gerust, want alle accomodaties waarmee wij samen werken, hebben een tevredenheidsscore van 7,5 of hoger op Tripadvisor. Ook bespaar jij je kostbare tijd, door onze snelle service. Zodoende hopen wij altijd de beste deals aan te blijven bieden en jou te inspireren om meer te reizen.

GreenFish Travel - reis en vakantie quotes