Reis en vakantie inspiratie

Telefoon: 020 - 261 2647 | Mail: info@greenfishtravel.com |

MEET OUR TEAM

SARA

Account Manager Travel

Na mijn eerste stedentrip met school naar Parijs wilde ik niets liever dan nog meer reizen. Het werd mijn sport om goedkope reizen samen te stellen en daardoor begon ik met een missie om naar alle landen van Europa te reizen voor mijn 25ste, maar kwam tijdens mijn stage voor de Hotelschool in Bali al snel buiten de Europese grenzen. Nu wissel ik het af met een vakantie in Europa en reizen naar andere werelddelen.

Volgende reis bestemming: Zuid Amerika en surfen in Mexico!

LOES

Web Editor

Eigenlijk heb ik, voor zover ik me kan herinneren, altijd al een passie voor reizen gehad. Reizen associeer ik met het hebben van vakantie, en vakantie betekent voor mij vrijheid! Ik hou van de zon en die heb je helaas niet zo vaak in Nederland. Het liefst reis ik daarom ook naar warme landen. In de zomervakantie ga ik op vakantie naar zoveel mogelijk verschillende europese steden. In de winter reis ik graag af naar andere werelddelen.

Volgende reis bestemming: Argentinië en Canada!

ROOS

Web Redactrice

Ik heb altijd al genoten van reizen. Afgelopen jaar ben ik voor het eerst buiten Europa geweest, 4 maanden Zuid oost Azie. Dit was een fantastische ervaring en ik kan echt niet wachten om nog veel meer locaties te gaan ontdekken. Europa kan ik echter ook nog steeds heel erg waarderen. Stedentrip? Count me in! Ik zou graag nog willen duiken op de Filipijnen, Hiken in Nepal en 'Wie is de mol' naspelen in Sri Lanka.

Volgende reis bestemming: Welke bestemming niet?!

LIEKE

Online Marketeer

Stedentrips zijn echt mijn ding. Parijs, Barcelona, maar vooral de grote steden in Italië. Italië blijft speciaal voor mij nadat ik een tijd Au pair ben geweest in Napels. Vanuit Napels heb ik veel reisjes gemaakt naar andere steden en delen van Italië. Vooral het warme mooie nog niet zo toeristische zuiden is prachtig. En dan heb ik het nog niet eens over het eten gehad! Deze zomer staan er nog stedentrips op de planning naar Parijs, Wenen en natuurlijk Napels.

Volgende reis bestemming: Panama

DANIELLE

Social Media Marketeer

Ik ben altijd al heel erg geinteresseerd geweest in geschiedenis en verschillende culturen. Door te reizen kan ik de geschiedenis en cultuur van een stad/land met eigen ogen zien en hier wat van leren. Na stedentrips en strandvakanties binnen Europa, ben ik begin dit jaar voor het eerst wat verder van huis gegaan. 10 weken studeren in Thailand was een ontzettend leerzame ervaring!

Volgende reis bestemming: Na veel goede verhalen, Bali

BRITT

Web Redactrice

Op het moment dat je je thuishaven verlaat en een nieuwe omgeving opzoekt, komt de inspiratie en energie van alle kanten, zo is dat bij mij in elk geval. Of het nu een lome strandvakantie is waarbij het meest culturele van de reis de sangria en de tapas zijn, of de echte reisjes waarbij cultuur, natuur, levensstijl en geschiedenis volledig opgesnoven worden, het maakt je steeds een rijker mens.

Volgende reis bestemming: Road 66 .. Hoe cliche ook

WILLIAM

IT Web Developer

Andere culturen hebben mij altijd al gefascineerd, daarbij komt dan vanzelf de passie voor reizen en daarbij heel veel nieuwe dingen zien en mensen ontmoeten! Ook vind ik het heel erg leuk om alles wat ik onderweg tegenkom te fotograferen. Maar naast alle cultuur bezoekjes en lange wandelingen vind ik het ook heerlijk om lekker te ontspannen; want daar is vakantie tenslotte toch ook voor!

Volgende reis bestemming: New York City, USA