Reis en vakantie inspiratie

Telefoon: 020 - 261 2647 | Mail: info@greenfishtravel.com |

ROADTRIP IJSLAND

IJsland is een prachtig, mysterieus en sprookjesachtig land. De ongerepte natuur en de bijzondere natuurverschijnselen zijn typerend voor IJsland. Tijdens deze roadtrip ontdek je warmte bronnen, de kracht van de geisers en zul je de modderpoelen zien koken en de zwavelbronnen horen pruttelen, een bijzonder contrast met de bevroren riviertjes en watervallen.

PROGRAMMA ROADTRIP IJSLAND

De reis begint vanaf het vliegveld Kevlafik in IJsland waar je wordt opgehaald en naar de autoverhuur gebracht. De eerste dag rij je over de ringweg naar het plaatsje Kirkjubæjarklaustur waar je 1 nacht zult verblijven. Onderweg bezoek je de gouden cirkel, bestaande uit de Gullfoss waterval, de Geysir en het park Thingvellir en vervolgens de prachtige Selfoss en Seljalandsfoss watervallen. Tijdens deze reis, ongeveer 3,5 uur rijden, zal je niet veel auto’s onderweg tegenkomen omdat het hier erg rustig is vergeleken met Reykjavik en omgeving.

De volgende dag rij je nog verder door naar het westen (1,5 uur rijden) en overnacht je in een guesthouse vlakbij het ijsbergenmeer (Ja, dat meer waar Justin Bieber in zijn onderbroek in duikt)!

Roadtrip IJsland

Roadtrip IJsland

Dag 3 rij je ’s ochtends vroeg terug naar het westen om je roadtrip IJsland in Reykjavik af te sluiten (4,5 uur rijden). Zo kun je ’s middags eerst naar de Blue Lagoon, een heerlijke natuurlijke thermo bron en ’s avonds lekker eten in de hoofdstad van IJsland. De laatste nacht verblijf je in Reykjavik en is de terugvlucht weer vroeg op maandag ochtend.

Je kunt deze roadtrip IJsland ook in 8 dagen doen in plaats van 4 dagen. De roadtrip IJsland is het hele jaar rond te boeken.

DEZE ROADTRIP IJSLAND IS INCLUSIEF

  • 3 of 7 overnachtingen
  • retourvliegticket Amsterdam – Keflavik (IJsland International Airport)
  • handbagage 5 kg
  • boekingskosten en belastingen

DEZE ROADTRIP IJSLAND IS EXCLUSIEF

  • ingecheckte bagage
  • huurauto/vervoer in IJsland
  • annulerings- en/of reisverzekering
  • eventuele excursies

PRIJZEN

De prijzen voor de roadtrip IJsland basis(op basis van een boeken van 2 personen) kun je in de onderstaande tabel vinden. Let op; tijdens schoolvakanties kunnen de prijzen hoger liggen. Neem contact op voor de exacte prijs voor de roadtrip gebaseerd op jouw wensen.
Reisdata Roadtrip IJsland4 dagen v.a.8 dagen v.a.
januari t/m april€399 p.p.€879 p.p.
mei t/m september€489 p.p.€1009 p.p.
oktober t/m november€449 p.p.€977 p.p.
december€590 p.p.€1190 p.p.

GEINTERESSEERD?

Geef dan via de ‘Contact button’ hieronder aan welke datum je wil gaan, het aantal personen en eventuele vragen, en wij nemen snel contact met je op met de prijs en antwoord op je vragen. Ook kun je chatten met ons (rechtsonder in het scherm).
CONTACT

REIS BLOG

 

roadtrip IJsland

Een magische Roadtrip IJsland

Door: Sara, 24 november 2015, Reykjavik. Als je denkt dat je al veel van de wereld hebt gezien en nog maar een paar reizen hebt te gaan om Missie Europa te volbrengen en je komt in IJsland… Ik heb er maar een woord voor: WOW! Maar omdat het anders wel een erg korte reis blog is zal ik proberen naar meer woorden te zoeken om dit eiland te beschrijven. IJsland is een land waar ik al heel lang naar toe wilde, met name om de geisers en de natuurlijke warmte bronnen. Het was altijd vrij onbekend en enigszins afgelegen voor mijn gevoel. Ik heb een aantal jaar geleden wel eens naar vluchten naar IJsland gekeken, maar dit…