Reis en vakantie inspiratie

Telefoon: 020 - 261 2647 | Mail: info@greenfishtravel.com |

ROADTRIP MAROKKO

Marokko ligt slechts op een paar uurtjes vliegen van Nederland, maar zodra je een stap in dit veelzijdige land zet, heb je het gevoel alsof je op een andere wereld bent. In de stad Marrakech, word je overspoeld met impulsen. Marktlieden die hun spulletjes proberen te verkopen, heerlijke eetkraampjes op het bekende marktplein Jmaa el-Fna, artiesten die hun kunsten beoefenen op straat en indrukwekkende architectuur. Naast de stad Marrakech, zul je ook door het land Marokko reizen om de plekken Essaouira en Agadir te bezoeken. Tijdens de autorit zul je prachtige natuurlandschappen tegenkomen.

PROGRAMMA

De reis begint in Marrakech, een drukke, kleurrijke en culinaire stad. Hier zul je 3 nachten verblijven. Daarna mag je de huurauto ophalen en naar de tweede bestemming Essaouira reizen. Het is een oud vissersdorpje met leuke restaurantjes en stranden, ook hier overnacht je 3 nachten. Vervolgens reis je langs de kust naar het zuiden, Agadir. De reis naar Agadir is vooral heel erg mooi door de natuurpanorama’s die je zult tegenkomen met de zee op de achtergrond. Agadir is de laatste bestemming waar je 3 nachten heerlijk tot rust kunt komen aan het strand of in het zwembad van het hotel. Na de laatste overnachting rij je weer terug naar Marrakech om daar de auto in te leveren en terug naar Nederland te vliegen.

De reis Marokko is het hele jaar rond te boeken.

DEZE ROADTRIP MAROKKO IS INCLUSIEF

DEZE ROADTRIP MAROKKO IS EXCLUSIEF

PRIJZEN

De prijzen voor de reis Marokko kun je in de onderstaande tabel vinden. Let op; tijdens schoolvakanties kunnen de prijzen hoger liggen. Neem contact op voor de exacte prijs.
 
Reisdata10 dagen
Juli t/m Augustus€690
September t/m November€490
December€590
Januari t/m Juni€490

GEINTERESSEERD?

Geef dan via de ‘Contact button’ hieronder aan welke datum je wil gaan, het aantal personen en eventuele vragen, en wij nemen snel contact met je op met de prijs en antwoord op je vragen. Ook kun je chatten met ons (rechtsonder in het scherm).
CONTACT