Reis en vakantie inspiratie

Telefoon: 020 - 261 2647 | Mail: info@greenfishtravel.com |

RONDREIS CUBA

Wil jij ook nog eens een rondreis maken door het authentieke Cuba? Wees er dan snel bij! Sinds het handelsembargo tussen Amerika en Cuba versoepeld is, is het aantal boekingen naar Cuba verdubbeld. Er zijn veel mensen die nog graag het graag het zonnige, maar straatarme, communistische ‘oude’ Cuba willen zien. En het zal ongetwijfeld nog een lange weg zijn, maar geïnteresseerde reizigers kunnen het beste nu hun rondreis Cuba boeken om te kunnen genieten van de vele oldtimers, oude bussen en pick-up trucks, en de vele fotogenieke straatjes die je tijdens de rondreis Cuba zal tegenkomen.
GreenFish Travel heeft een spannende privé rondreis Cuba samengesteld waarin je in 15 dagen een overgroot deel van belangrijke plekken (Havana, Pinar del Rio, Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara, Varadero) zult ontdekken.

PROGRAMMA RONDREIS CUBA

Je vertrekt vanuit Amsterdam en komt aan in Havana, waar je de huurauto op kan halen op het vliegveld. Je verblijft de komende 3 nachten in de hoofdstad van Cuba. Havana is bekend van de oude Amerikaanse auto’s en de monumenten uit de koloniale tijd. Je kunt in deze tijd een rondwandeling maken door het oude gedeelte van de stad, Habana Vieja, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.
Na 3 dagen in Havana geweest te zijn, rijden jullie door naar het westen, Pinar del Rio. Deze provincie staat bekend om haar tabaksteelt en de bijzondere kalkstenen heuvels.
De rondreis Cuba wordt vervolgd naar Cienfuegos, waarin je 3 nachten overnacht in een 3 sterrenhotel dichtbij de kust waar je heerlijk kunt snorkelen en duiken of bijvoorbeeld de kalkstenen grotten kunt bekijken. In Cienfuegos vind je ook de historische Bahia de Cochinos, de Varkensbaai met een museum dat eigenlijk een must is voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Cubaanse revolutie.
Route rondreis Cuba

Route rondreis Cuba


De volgende bestemming is Trinidad, een in de 19e eeuw rijk geworden stad door slavenhandel en suikerrietproductie en door de rijke architectuur opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Leuke gekleurde huisjes en gebouwen en veel musea zijn in deze stad te vinden. Je kunt een uitstapje maken naar de oude suikerfabrieken en de sigarenfabriek. Hier zul je het echte Cubaanse leven ontdekken door te logeren bij een Cubaanse familie in een Casa Particulares, een soort Cubaanse B&B. In deze rondreis Cuba verblijf je 2 nachten in Trinidad inclusief ontbijt.
De laatste bestemmingen die je kunt bezoeken tijdens de rondreis Cuba zijn Santa Clara, een stad dat bekend staat door de verovering onder leiding van Che Guevara en de badplaats Varadero, bekend om haar hagelwitte stranden en helderblauwe zeewater. Je zult 3 nachten in Varadero overnachten in een all-inclusive **** om al je ervaringen en nieuwe indrukken te laten bezinken.
De rondreis Cuba is het hele jaar te boeken.

DEZE RONDREIS CUBA IS INCLUSIEF

 

DEZE RONDREIS CUBA IS EXCLUSIEF

 

PRIJZEN

De indicaties voor de prijzen van de rondreis Cuba kun je in de onderstaande tabel vinden. Let op; tijdens schoolvakanties kunnen de prijzen hoger liggen. Neem contact op voor de exacte prijs.
 
 
Reisdata15 dagen
december€1749
januari t/m mei€1449
juni t/m augustus€1649
september t/m november€1449

GEINTERESSEERD?

Geef dan via de ‘Contact button’ hieronder aan welke datum je wil gaan, het aantal personen en eventuele vragen, en wij nemen snel contact met je op met de prijs en antwoord op je vragen. Ook kun je chatten met ons (rechtsonder in het scherm).
CONTACT