Reis en vakantie inspiratie

Telefoon: 020 - 261 2647 | Mail: info@greenfishtravel.com |

LEREN SURFEN IN COSTA RICA

Costa Rica, wellicht een van de landen met de rijkste en meest verscheidene natuur van de wereld. Gelegen in Midden-Amerika, met aan de Oostkust de Caribische Zee en aan de Westkust de Grote Oceaan. GreenFish Travel neemt je mee naar Santa Teresa, gelegen op de peninsula van Costa Rica aan de Grote Oceaan. Terwijl jij heerlijk op je surfboard ligt in de oceaan, kijk je uit op de jungle die zich achter het strand bevindt.

Een intens relaxte vakantie met prachtige indrukken van een natuur zoals je dat niet op veel plekken ziet, waarnaast je lekker actief bezig bent met het leren van de prachtige sport; surfen. Leer surfen in Costa Rica, een bucket list trip waar je “U” tegen zegt!

PROGRAMMA

Tijdens deze reis overnacht je in een Beach Lounge in Santa Teresa, waarin je de zee kunt horen vanuit je kamer. Je kunt kiezen tussen 1, 2 of 3 weken Costa Rica. Vanuit de Beach Lounge kun je lopend naar het strand en lopend naar de surfschool. In de surfschool krijg je een passend board en surf outfit. De lessen zullen worden gegeven op Playa Hermosa en Playa Santa Teresa afhankelijk van waar de golven die dag het meest geschikt zijn. De lessen worden in groepsverband gegeven, 3 dagen per week, 2 uur per dag. Verder kun je zelf je skills blijven oefenen omdat je het surfboard voor de hele vakantie tot je beschikking hebt.

De reis en vakantie Costa Rica is het hele jaar rond te boeken, het droge seizoen is echter vanaf november tot eind april.

DEZE COSTA RICA REIS IS INCLUSIEF

DEZE COSTA RICA REIS IS EXCLUSIEF

PRIJZEN REIS COSTA RICA

De prijzen voor de reis Costa Rica kun je in de onderstaande tabel vinden.

Reisdata7 dagen14 dagen21 dagen
2 sep - 31 okt€1395€1795€2195
1 nov - 1 sep€1695€2095€2495

GEINTERESSEERD?

Geef dan via de ‘Contact button’ hieronder aan welke datum je wil gaan, het aantal personen en eventuele vragen, en wij nemen snel contact met je op met de prijs en antwoord op je vragen. Ook kun je chatten met ons (rechtsonder in het scherm).
CONTACT