Reis en vakantie inspiratie

Telefoon: 020 - 261 2647 | Mail: info@greenfishtravel.com |

Reis Bali, vakantie Bali

Video – Vakantie Bali met GreenFish Travel

2
0

0
0
0

Door: Sara, 7 september 2014, Bali. Jeuj, finally kon ik weer naar Bali! In de eerste instantie voor twee weken een vakantie Bali geboekt, maar aangezien ik net mijn vaste baan had opgezegd, maakte ik er gewoon lekker een maandje van! Samen met twee hele leuke vriendinnetjes pakten we het vliegtuig, klaar voor hele leuke avonturen! Met deze video, hoop ik je een goed beeld te geven van onze Bali reis. De Bali reis met alle excursies en tours die wij hebben gedaan, kan ook jij gemakkelijk boeken via GreenFish Travel. Kijk uit, want na het zien van deze video over Bali kan ik je niet garanderen dat je ook niet gelijk een reis wil boeken naar dit prachtige eiland šŸ˜‰

GreenFish Travel biedt deze week een 15daagse reis naar Bali aan, klik hier om hem te bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.